Vásárolj a Lidl FesztMarketben és zsebeld be az értékes nyereményeket!

Immáron hat éve várja a Lidl FesztMarket az érdeklődőket az EFOTTON, ahol a fesztiválozók a gondtalan szórakozás mellett a Lidl-től megszokott kiváló ár-érték arányban intézhetik a bevásárlást és élvezhetik a finomabbnál finomabb falatokat. Sőt, az áruházlánc idén több újdonsággal is készül, így garantált, hogy élményekben és programokban sem lesz hiány!

Megújult FesztMarkettel és új aktivitásokkal készül a Lidl a fesztiválszezonra. Az áruházlánc évről évre a fesztiválozók igényeihez igazítja helyszíni termékkínálatát, melyben kiemelt szerepet kapnak a népszerű friss termékek, úgy, mint a helyben sütött pékáruk, a friss zöldség-gyümölcskínálat és a grill húsok. A vásárlói elégedettség növelése érdekében pedig ezúttal a korábbinál is nagyobb pékáru sütőpultot kap a fesztiválüzlet.

A vásárlók körében kedvelt Lidl Plus mobilapplikációt az EFOTTON is érdemes használni, ugyanis a FesztMarketben egyedi kedvezményeket lehet igénybe venni. Minden vásárlás után jár egy kaparós sorsjegy, mellyel garantált a további ajándék, sőt, a matricagyűjtős nyereményjátékkal nagy értékű Lidl utalványkártya és egyéb értékes ajándékok is nyerhetőek! 

A fesztiválboltban megvásárolt ételeket idén is el lehet készíteni az aktivitás zónában, de akinek ehhez nincs kedve, egyszerűen kiválasztja a neki tetsző menüt, melyet a hozzávalók megvásárlása után profi szakácsok készítenek el. Napszaktól függően a kiválasztott menühöz kedvezőbb áron hozzájuthatnak a fesztiválozók, ha a vásárlás előtt aktiválják azt a Lidl Plus alkalmazásban. Az áruházlánc idén újdonságként egy pizzasütő kemencével is készül az olasz konyha szerelmeseinek. Akik pedig inkább a grillezés mellett döntenének, azok ezúttal is a Lidl konyha grillpultján sütögethetnek, illetve grill menüt is választhatnak.

Idén először a Lidl felkerült az EFOTT programtáblájára is, mint nappali zenei helyszín. A FesztMarket és az aktivitás zóna mellett felállított óriási, 19 méter átmérőjű Lidl dóm sátorban napközben jobbnál-jobb DJ-k zenélnek. Sőt, DJ versenyre is sor kerül majd, amelynek győztese nyithatja meg a nagyszínpad szombati programját. A fesztivál résztvevői pedig amellett, hogy itt kipihenhetik magukat, a mobiljukat is tölthetik. 

A Lidl számára kiemelten fontos, hogy minden esetben felelős vállalatként járjon el, így Intézkedései a klímavédelem mellett a felelős hulladékgazdálkodásra és az élelmiszer-hulladék megelőzésére is fókuszálnak. Az élelmiszerek esetében egyértelmű célja, hogy a lehető legkevesebb menjen kárba, az esetlegesen keletkező felesleg pedig hasznosításra kerüljön. A Lidl a tavalyi év sikere után az idei EFOTT fesztivál ideje alatt is hátrányos helyzetű családokat segít a megmaradt, de emberi fogyasztásra alkalmas zöldség-gyümölcs és pékáru termékeivel. 

Az élelmiszerfelesleg karitatív célú hasznosításán túl a diszkontlánc szelektív hulladékgyűjtés biztosításával is igyekszik hozzájárulni fesztiválmegjelenése környezeti hatásainak mérsékléséhez. 

„Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a Lidl FesztMarketben válogassuk szelektíven a hulladékot – ami része a mindennapos bolti folyamatainknak is – hanem a vásárlóinknak is biztosítsunk erre lehetőséget. A külön gyűjtött papír- és műanyaghulladékot elszállítjuk a fesztivál területéről és gondoskodunk azok újrahasznosításáról” – nyilatkozott Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.