Látogatói tájékoztató!

Látogatói tájékoztató!

Beköltöző nap

2022. július 12-én 18:00-tól a kempingjeggyel és bérlettel rendelkező látogatók beköltözhetnek a fesztivál kempingjébe. Érkezés a megadott időponttól kezdődően bármikor lehetséges.

Közlekedési információk:

Vonat 

Ha Budapest-Déli pályaudvar irányból vagy Székesfehérvár felől jössz, a Kápolnásnyék vasútállomáson kell leszállnod. Itt közvetlenül átszállhatsz az EFOTT Fesztivál buszra vagy foghatsz egy taxit. Napközben a vonatok félóránként közlekednek a vonalon Budapest és Székesfehérvár között (Z30 és G43), melyek megállnak Kápolnásnyéken. 

Bicikli 

A legsportosabb fesztivál jegyében idén is megrendezzük a Tekerj az EFOTT-ra! biciklitúrát (azaz a Giro d’EFOTT-ot)! A hangulat garantáltan laza, a start Gárdony, a cél pedig körbetekerni a Velencei-tavat. A 35 km hosszú meneten túravezetők bemutatják a helyi látványosságokat. 

Bringázz velünk ezen a rózsaszín körön, és INGYENES belépést kapsz a fesztivál 1. napjára, illetve gazdagodhatsz egy ”Start-csomaggal” is! 

Részletes infók az eseményről: https://www.facebook.com/events/591052199120867 

Több napra is biciklivel jönnél? A Fesztivál teljes ideje alatt ingyenes, őrzött biciklitároló vár, és nyugodtan ott hagyhatod a kerékpárod. 

Autó 

Bár zöld fesztivál vagyunk, de természetesen örömmel látunk akkor is, ha autóval jössz. Bárhonnan is közelítesz, a tájékozódásban segít neked a Waze vagy a Google térkép. Csak keress rá arra, hogy EFOTT Fesztivál, és máris mutatja, merre kell menned. Ha az M7 autópálya felől jössz, akkor a pákozdi lehajtónál gyere le. Onnan könnyen megtalálsz minket.

Mi a helyzet a parkolással? A fesztivál közelében parkolási lehetőség korlátozott számban érhető el; a parkolótól 5-10 perc sétával érhető el a Fesztivál területe. A kijelölt parkolókkal kapcsolatban nem árt tudnod, hogy ott a szervező őrzést nem biztosít, ezért az ott elhelyezett gépjárművek, és az azokban elhelyezett tárgyak tekintetében a szervező felelősséget nem tud vállalni. 

Fesztivál busz

A Fesztivál főbejárata és a kápolnásnyéki vasútállomás között fesztivál buszok fognak közlekedni, több megállóval. A vonatmenetrendhez igazodva, a buszok is fél óránként közlekednek. Mennyi az annyi? Az EFOTT buszok baráti áron, 500 Ft/fő/út összegért visznek el mindenkit (és persze a cuccait). A jegyet a buszon tudod majd megvenni. 

Menetrend és megállók:

Dotto

Ha már Velencén vagy, akkor az Ország út és az Evezős út kereszteződésétől Dottóval egyszerűen duhajkodhatod oda magad az EFOTT-ra. A DOTTO INGYENES!

Taxi

Az EFOTT hivatalos személyszállító partnere a Főtaxi Velence, így, ha bulizni mennél vagy esetleg dolgod akad a környéken és gyorsan autóba pattannál, akkor csak hívd a Főtaxit és már jönnek is érted. Töltsd le a Főtaxi mobilapplikációját, úgy a rendelés is szuperegyszerű!

Elérhetőség: 06703222289

EFOTT GYALOGOSOK, FIGYELEM! 

Akik gyalog érkeznének az EFOTT-ra azok számára fontos információ, hogy az Evezős úton végigsétálni 4 km, mely akár egy órát is igénybe venne, ezért számukra több megoldást is kínálunk a fesztiválra történő bejutáshoz.  A fesztivál gyalogos megközelítése továbbá amiatt sem javasolt, mivel a buszokon, a Dottókon és a taxikon kívül, a munkagépeink is az Evezős úton közlekednek, közvilágítás pedig nincs, így a gyalogos forgalom elől a biztonságotok érdekében az utat le is fogjuk zárni.

Kérjük válasszatok az alábbi lehetőségeket, nagyon várunk már Titeket!

Dotto: ingyenes közlekedik az Evezős út Ország út kereszteződés és a fesztivál bejárata között

Busz: Kápolnásnyék Vasútállomás és a fesztivál bejárata között; ötszáz forintos díj

Taxi: https://fotaxi.hu/utasoknak/taxirendelo-alkalmazas/

Mit vihetsz be az EFOTT-ra?

Mielőtt ezeket elolvasod, szeretnénk, ha tudnád, hogy minden szabályozás azért történik, hogy minél biztonságosabban, és gond nélkül élvezhessétek az EFOTT minden pillanatát. Nagyon köszi, hogy egyetértesz vele, hogy szükség van némi rendre, hogy minden rendben legyen a fesztiválon. Szóval néhány hasznos tudnivaló:

Általánosságban

Az EFOTT területére szeszes italt, kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony-, mérgező– vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit (és még néhány egyéb tárgyat) tilos bevinni.

Innivalók

Fejenként egy darab, legfeljebb 0,5 liter űrtartalmú PET palackban tudtok palackozott vizet vagy üdítőt bevinni. (Engedélyezett márkák az EFOTT honlapján, a Partner menüpontban vannak). Ha hőségriadó lesz, akkor lehet ettől eltérni (ha idáig jutunk, akkor időben mondjuk majd a részletes tudnivalókat is). Műanyag kannát csak üresen vihettek be.

Dohányáruk

2 karton (20 doboz) cigarettát, a 10 doboz szivarkát, és (mérettől függetlenül) 10 szál szivart meghaladó mennyiség nem vihető be. FIGYELEM! A Fesztivál területén dohányáru nem lesz kapható, így előre kell felkészülnöd a megadott mennyiségi kereteken belül!

Étel

Tilos élelmiszer kereskedelmi mennyiségben történő bevitele.

Irányadó szabályok: https://efott.hu/infos/hazirend/

Festipay

A fesztiválon idén is a legkényelmesebb fizetőeszköz áll majd rendelkezésedre, a Festipay kártya! Keresd a Festipay feltöltőpontot, és váltsd ki a kártyád (ne lepődj meg: a kiváltás 500 Ft letéti díj ellenében történik, amit természetesen visszakapsz, amikor sérülésmentesen visszaváltod a kártyát).

Mire érdemes különösen odafigyelned?

Mesetérkép

Menekülési útvonalak térkép tereptárgyakkal

Menekülési útvonalak térkép csak zenei helyszínekkel