EFOTT CHALLENGE

Információk

EFOTT Challenge

Fesztiválozók figyelem!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az EFOTT SE Challenge egyre színesebb, immár hagyományos versenysorozata. Az idei házigazda a SE csapata, akik óriási lelkesedéssel készülnek az elkövetkezendő hónapban 3 nagyobb feladattal, valamint a fesztivál minden napjára 1-2 teljesítendő kihívással.

Ehhez nincs másra szükségetek, mint 4-5 cimbire, aki a társatok lesz ebben a csodálatos kalandban!

Az előzetes feladatok már júniusban indulnak, de a regisztrációt követően egyből becsatlakozhattok, ha később szállnátok be a játékba!
A fesztivál idején teljesítendő feladatok július 10-13 között kerülnek megrendezésre, minden nap 15:00-tól. Tali az SE kitelepülésnél minden nap 14:30kor!

Az eredményhirdetésre július 13-án késő délután kerül sor.

A 4-6 fős csapatok a következő email címen tudnak regisztrálni: challenge@efott.hu.

Jelentkezéskor a következő adatokat adjátok meg:

  • csapatnév
  • csapatkapitány neve, e-mail címe, telefonszáma, instagram azonosítója
  • csapattagok neve, e-mail címe, telefonszáma
  • Melyik egyetemről jöttetek?

Nevezés díja: 5000 Forint/csapat.

Az összeget az EFOTT jegyárusító rendszerén keresztül tudjátok befizetni. Amennyiben megkaptátok a visszaigazolást, hogy sikeres volt a regisztrációtok, fizethetitek is a nevezési díjat! Amíg nem kaptatok megerősítést ezzel kapcsolatban, ne utaljatok!

Amire a Challengen számíhattok:

Idén előzetes feladatokkal is készülünk Nektek! Ezeket hetente juttatjuk el számotokra e-mailben 06. 16-án, 06. 23-án és 07. 30-án. Az elküldés határideje az értesítő e-mailben fog szerepelni. A feladatmegoldásokat a challenge@efott.hu  e-mail címre várjuk majd!

A Challenge helyszíni feladatai 07.10-én (szerdán) 13:00-kor egy gyors regisztrációval indulnak, így csak olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik már aznap részt tudnak venni a fesztiválon! A regisztrációt követően az első feladattal 15:00-kor kezdetét veszi az egész heti kaland!

Amit a Challenge-el nyerhettek:

Welcome csomag: A regisztrációnál minden csapatot egy kis kedvességgel fogadunk, melyben minden információt megtaláltok majd a Challenge-ről és a támogatókról.

Értékes nyeremények várhatóak!

SE hallgatók figyelem! Az első 3 regisztráló SE-s csapat nevezési díj nélkül vehet részt a Challengen! Hajrá SE, kalandra fel! #ottali #250évesSE#efottchallenge

További információkért és részletekért írjatok bátran a challenge@efott.hu e-mail címre!

SHOP