Info

Információk

Vendéglátói Jelentkezés

Amennyiben vendéglátóként szeretne kitelepülni a 2020-as EFOTT fesztiválra, az alábbi linken (a jobb oldali menüsávban a “vendéglátói jelentkezés” menüponton keresztül elérhető a link) van lehetőség a jelentkezésre. Ha egyéb kérdése van, írjon az vendeglatas@efott.hu címre. Jelentkezési határidő: február 29.

Civil tér jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén felállított Civil Térre jelentkezni kiállítóként, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni a jelentkezésed. Kérdések esetén nyugodtan keress minket a civil@hook.hu email címen.   A regisztrációs link: http://www.civilter.hookkft.hu A pályázati felhívást itt találod: EFOTT_Civil_Tér_pályázati_kiírás Regisztrációs határidő: 2020. február 28. (péntek) 12:00

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2020 Ma az EFOTT 110 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

EFOTT HÁZIREND   Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lh. 1. em. 8., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.   NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az… Bővebben »

JEGYINFÓK

JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE Az EFOTT 2020. július 15-én, szerdán (0.nap) 17.00 órakor nyitja kapuit a fesztiválozók részére. A fesztivál vendégeinek 2020. július 20-án (Hétfő) 10.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt, hiszen a bontási munkálatok már aznap elkezdődnek. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet kapsz. Reggel 6 óra után árusítjuk az aznapra érvényes jegyeket. FESZTIVÁL… Bővebben »

SHOP