Info

Információk

DIÁKMUNKA JELENTKEZÉS

Légy részese az EFOTT élménynek, dolgozz az EFOTT Csapatában! Amennyiben szeretnél a fesztiválon diákként dolgozni, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni a jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a diakmunka@efott.hu email címen. Regisztrációs felület: diákmunka jelentkezés Regisztrációs határidő: 2022. május 22. (vasárnap) 19:00 Munkakörök, amikre jelentkezhetsz: ★ HOSTESS Feladat: A fesztivál látogatóinak tájékoztatása és segítése a fesztiválterületen… Bővebben »

ÁSZF ideiglenes kiegészítése

Általános Szerződési Feltételek ideiglenes kiegészítése 1. Bevezetés A kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF), tartalmazzák a www.tickets.efott.hu weboldalon (továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatások igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Fogyasztó) általi használatának feltételeit. A Szolgáltató Név: EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: EFOTT Kft.) Székhely: 1053 Budapest, Ferenciek Tere 7-8 Levelezési cím: 1053 Budapest, Ferenciek Tere 7-8.   2…. Bővebben »

Vendéglátói Jelentkezés

Amennyiben vendéglátóként szeretne kitelepülni a 2022-es EFOTT fesztiválra, az alábbi linken (a jobb oldali menüsávban a “vendéglátói jelentkezés” menüponton keresztül elérhető a link) van lehetőség a jelentkezésre. Ha egyéb kérdése van, írjon az vendeglatas@efott.hu címre. Jelentkezési határidő: 2022. április 30.

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2022 Ma az EFOTT 120 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

EFOTT HÁZIREND Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lh. 1. em. 8., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az EFOTT 2022…. Bővebben »