Info

Információk

Decathlon Sportprogramok

A DECATHLON először az EFOTT fesztiválon, a jelszavunk: Legyen az izomláz az új másnaposság! Mi az amire számíthatsz? EFOTT napijeggyel vagy bérlettel számtalan ingyenes sportolási lehetőséggel, játékkal, nyereményjátékkal, és kempinggel várunk a Velencei-tó partján! Kipróbálhatod magadat Goldsprint kerékpáros görgőversenyen, bemelegíthetsz az esti koncertekre pörgős fitnesz óránkon, ahol fesztiválhimnuszok adják a talpalávalót. Oktatóink segítségével SUP-, és… Bővebben »

Jelentkezz Önkéntesnek

Önkéntes jelentkezés Légy része a stábnak, gyere el önkéntesnek az EFOTT-ra. Ha hasznosan akarsz bulizni és szeretnéd meglesni hogyan épül fel egy ilyen volumenű fesztivál, jelentkezz az alábbi linken. Ha kérdésed van, írj nekünk az info@fesztivalonkentes.hu email címre. Regisztráció: fesztivalonkentes.hu (https://fesztivalonkentes.hu) Hogy működik? Átlagosan napi 6 órában kell önkéntes tevékenységet végezned, amelyhez munkaruhát, sátorhelyet, valamint… Bővebben »

EFOTT BUSZ

Az EFOTT busz a fesztivál ideje alatt (2019. július 9-15.) menetrendszerint közlekedik a fesztivál főbejárata és a Velencei vasútállomás között, köztes megállói nincsenek. A menetrendeket a két állomás mindegyikén megtaláljátok. Az EFOTT buszra menetjegy váltása kötelező, amely 400Ft/fő/út és készpénzben fizetendő. A jegyek megvásárolhatóak közvetlen felszállás előtt a buszmegállóban. Az EFOTT busz, dolgozói karszalaggal ingyenesen… Bővebben »

EFOTT Parkoló

EFOTT 2019 parkolási rend Sukorói parkoló A rendezvény egyik hivatalos vendég parkolóját mind Budapest mind Székesfehérvár irányából az 50-es kilóméterszelvénynél lévő lehajtón keresztül lehet megközelíteni. Az autópálya lehajtó után a Sukorón található Velencei tavi arborétum mellett vezető aszfaltos úton lehet megközelíteni a parkolót. Az elágazásoknál egyértelmű táblázással jelölt útvonalon. A parkoló a Sukoró szabadstrand mellett… Bővebben »

Turisztikai Programok

EFOTT Turisztikai programok – Vitorlázás a Velencei-tó közepén – Lovaskocsis bortúra egy helyi pincészetbe Minden nap 2 turnusban (11:00 és 15:00) – SUP jógázás – SUP túra Regisztráció és jegyek: EFOTT Turisztikai Pont (Civil Tér)

Sport Programok

EFOTT Sportprogramok 2019 Az EFOTT fesztivál a korábbi években megszokottak szerint az idei évben is célul tűzte ki, hogy a legsportosabb fesztivál legyen Magyarországon. Az idén több mint 30 sportág közül választhatnak a fesztiválozók melyet a sportprogramok keretein belül ki is próbálhatnak a fesztivál területén. A sportprogramok idei évben is az egyre népszerűbb „Tekerj az… Bővebben »

EFOTT Challenge

Fesztiválozók figyelem! A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az EFOTT SE Challenge egyre színesebb, immár hagyományos versenysorozata. Az idei házigazda a SE csapata, akik óriási lelkesedéssel készülnek az elkövetkezendő hónapban 3 nagyobb feladattal, valamint a fesztivál minden napjára 1-2 teljesítendő kihívással. Ehhez nincs másra szükségetek, mint 4-5 cimbire, aki a társatok lesz ebben… Bővebben »

Diákmunka Jelentkezés

Légy részese az EFOTT élménynek, dolgozz az EFOTT Csapatában! Amennyiben szeretnél a fesztiválon diákként dolgozni a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni a jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a diakmunka@efott.hu email címen. Regisztrációs felület: diákmunka jelentkezés Regisztrációs határidő: 2019. június 09. (vasárnap) 19:00 Munkakörök, amire jelentkezhetsz: – hostess – információs pont pultos – csomagmegörző… Bővebben »

Tűzvédelmi Információk

A Fesztivál területén a tűzvédelmi előírások megismerése és betartása kötelező ! A területen égő cigaretta csikket eldobni tilos! Tüzet rakni és egyéb nyílt lánggal járó tűzveszélyes tevékenységet folytatni tilos! Tilos a fesztivál területére vízmelegítőt ,villany és gáz rezsót behozni és üzemeltetni. Pirotechnikai eszközt, terméket a Fesztivál területére bejuttatni, valamint azokat működtetni szigorúan tilos! Aki tűzet… Bővebben »

MOBIL APP

Ne maradj le semmiről, töltsd le az ingyenes EFOTT APP-ot!  

SHOP