Info

Információk

JEGYINFORMÁCIÓ

2020. augusztus 1-től tudjátok a jegyeket és bérleteket visszaváltani. Amennyiben van lehetőséged megköszönjük, ha napijegyed vagy bérleted 2021-re viszed át, ezzel támogatva a jövőre vonatkozó munkálatokat. A visszaváltásra 2020. augusztus 1-31. között lesz lehetőségetek, 3%-os kezelési költség mellett. Ha ebben az időszakban nem élsz a visszaváltási lehetőséggel, jegyed automatikusan a jövő évi EFOTT-ra lesz érvényes…. Bővebben »

ÁSZF ideiglenes kiegészítése

Általános Szerződési Feltételek ideiglenes kiegészítése 1. Bevezetés A kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF), tartalmazza a www.tickets.efott.hu internetes oldalon elérhető szolgáltatások igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Fogyasztó) általi használatának feltételeit. A Szolgáltató Név: EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: EFOTT Kft.) Székhely: 1053 Budapest, Ferenciek Tere 7-8., 1. em. 8. Levelezési cím: 1053 Budapest, Ferenciek Tere 7-8.,… Bővebben »

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2020 Ma az EFOTT 110 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

EFOTT HÁZIREND   Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lh. 1. em. 8., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.   NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az… Bővebben »

SHOP