IDÉN ELŐSZÖR ÓRIÁSKERÉK IS LESZ AZ EFOTT-ON

A Schönherz Iskolaszövetkezet közreműködésével 2022-ben az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján végre helyet kap egy óriáskerék is. Így mind a fesztivál területét, mind a Velence-tavi környéket madártávlatból is megnézhetik az efottozók! A főként szakmai diákmunkákkal foglalkozó Schönherz a bónusz körök mellett számos hasznos ajándéktárggyal is készül az eseményre – érdemes keresni a hostesseiket napközben a területen, este pedig a kerék lábánál. 

Közel öt évtized alatt megannyi újdonsággal rukkolt már elő az EFOTT – volt bungee jumping, jégpálya, főzési lehetőség és sörözés a levegőben, de óriáskerékre korábban még nem volt példa! Az ország szakmai diákmunkaközvetítője pedig minden bulis megoldásban benne van, így idén a Schönherz Iskolaszövetkezet Óriáskerék mutatja majd be az érdeklődőnek a teljes fesztiválterületet, madártávlatból. A cég nemcsak élményt, de ingyen jegyeket is biztosít a hallgatóknak! A legjobb schönherzes arcok napközben a területet járva, 18 és 20 óra között pedig az óriáskerék lábánál lepik meg a fiatalokat, akik egy gyors regisztrációt követve már mehetnek is „fesztivált látni”. A bónusz kupon mellett pedig szuper fesztivál kellékekkel is készülnek: többek között napszemüveggel, vízálló telefontokkal és szilikon szívószállal – mi kell még egy fesztiválhoz? Tapsrúd? Az is lesz!

Fesztivál előtt és után pedig…
Az olyan nagyszabású események, mint az EFOTT könnyen kiüríthetik a pénztárcát. Hogy ezzel ne legyen gondod, érdemes a Schönherzet keresned: a több mint 25 éve működő iskolaszövetkezet főként szakmai, kiemelten informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági (pénzügy, számvitel, marketing, sales) és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódva szolgálja ki az egyetemisták és főiskolások munkaigényeit. A csapattal történő kapcsolatfelvétel nem jár elköteleződéssel, viszont szívesen segítenek szakmai orientációban, karriertanácsadásban, interjúfelkészítésben és tudásfelmérésben is. Ha pedig úgy döntesz, megéri a közös munka is, akkor jó tudnod: 

Katt: www.legjobbmunkak.hu