Vásárolj a Lidl FesztMarketben és zsebeld be az értékes nyereményeket!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Immáron hat éve várja a Lidl FesztMarket az érdeklődőket az EFOTTON, ahol a fesztiválozók a gondtalan szórakozás mellett a Lidl-től megszokott kiváló ár-érték arányban intézhetik a bevásárlást és élvezhetik a finomabbnál finomabb falatokat. Sőt, az áruházlánc idén több újdonsággal is készül, így garantált, hogy élményekben és programokban sem lesz hiány!

Megújult FesztMarkettel és új aktivitásokkal készül a Lidl a fesztiválszezonra. Az áruházlánc évről évre a fesztiválozók igényeihez igazítja helyszíni termékkínálatát, melyben kiemelt szerepet kapnak a népszerű friss termékek, úgy, mint a helyben sütött pékáruk, a friss zöldség-gyümölcskínálat és a grill húsok. A vásárlói elégedettség növelése érdekében pedig ezúttal a korábbinál is nagyobb pékáru sütőpultot kap a fesztiválüzlet.

A vásárlók körében kedvelt Lidl Plus mobilapplikációt az EFOTTON is érdemes használni, ugyanis a FesztMarketben egyedi kedvezményeket lehet igénybe venni. Minden vásárlás után jár egy kaparós sorsjegy, mellyel garantált a további ajándék, sőt, a matricagyűjtős nyereményjátékkal nagy értékű Lidl utalványkártya és egyéb értékes ajándékok is nyerhetőek! 

A fesztiválboltban megvásárolt ételeket idén is el lehet készíteni az aktivitás zónában, de akinek ehhez nincs kedve, egyszerűen kiválasztja a neki tetsző menüt, melyet a hozzávalók megvásárlása után profi szakácsok készítenek el. Napszaktól függően a kiválasztott menühöz kedvezőbb áron hozzájuthatnak a fesztiválozók, ha a vásárlás előtt aktiválják azt a Lidl Plus alkalmazásban. Az áruházlánc idén újdonságként egy pizzasütő kemencével is készül az olasz konyha szerelmeseinek. Akik pedig inkább a grillezés mellett döntenének, azok ezúttal is a Lidl konyha grillpultján sütögethetnek, illetve grill menüt is választhatnak.

Idén először a Lidl felkerült az EFOTT programtáblájára is, mint nappali zenei helyszín. A FesztMarket és az aktivitás zóna mellett felállított óriási, 19 méter átmérőjű Lidl dóm sátorban napközben jobbnál-jobb DJ-k zenélnek. Sőt, DJ versenyre is sor kerül majd, amelynek győztese nyithatja meg a nagyszínpad szombati programját. A fesztivál résztvevői pedig amellett, hogy itt kipihenhetik magukat, a mobiljukat is tölthetik. 

A Lidl számára kiemelten fontos, hogy minden esetben felelős vállalatként járjon el, így Intézkedései a klímavédelem mellett a felelős hulladékgazdálkodásra és az élelmiszer-hulladék megelőzésére is fókuszálnak. Az élelmiszerek esetében egyértelmű célja, hogy a lehető legkevesebb menjen kárba, az esetlegesen keletkező felesleg pedig hasznosításra kerüljön. A Lidl a tavalyi év sikere után az idei EFOTT fesztivál ideje alatt is hátrányos helyzetű családokat segít a megmaradt, de emberi fogyasztásra alkalmas zöldség-gyümölcs és pékáru termékeivel. 

Az élelmiszerfelesleg karitatív célú hasznosításán túl a diszkontlánc szelektív hulladékgyűjtés biztosításával is igyekszik hozzájárulni fesztiválmegjelenése környezeti hatásainak mérsékléséhez. 

„Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a Lidl FesztMarketben válogassuk szelektíven a hulladékot – ami része a mindennapos bolti folyamatainknak is – hanem a vásárlóinknak is biztosítsunk erre lehetőséget. A külön gyűjtött papír- és műanyaghulladékot elszállítjuk a fesztivál területéről és gondoskodunk azok újrahasznosításáról” – nyilatkozott Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.