Útjára indul az EFOTT UNIverzum

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), illetve az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a társadalmi önszerveződések fontos ifjúsági, szociális és kulturális szerepét felismerve pályázatot ír ki civil-, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, felsőoktatási intézmények, és a mellettük tevékenykedő ifjúsági szervezetek, határon túli szervezetek, valamint az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártokhoz kötődő ifjúsági szervezetek részére az EFOTT fesztiválon történő megjelenésre.

A pályázaton olyan szervezetek vehetnek részt, melyeknek célcsoportja elsősorban az ifjúsági korosztály és tevékenységük közvetlenül érinti a fiatalok érdeklődési körét, szükségleteit, szociális és mentálhigiénés problémáit, vagy a fiatalok számára fontos értékeket képviselnek, információkat továbbítanak.

EFOTT UNIverzum nyitvatartása: 2022. július 13-16. (Szerda-Szombat)
EFOTT UNIverzum beköltöző nap: 2022. július 12. (Kedd 08:00 – 18:00)
A fesztivál helyszíne: Velencei-tó

Pályázat beadási határidő: 2022.05.27. (péntek) 12.00
Eredményhirdetési határidő: 2022.06.03. (péntek) 12.00

Pályázat leadására a https://www.civilter.hookkft.hu honlapon van lehetőség.

Pályázati kiírás