Kapcsolj ki a Nicolaussal az Efotton!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tavalyhoz képest, idén még monumentálisabb megjelenéssel készül a Nicolaus Vodka az Efott fesztiválra! A 18 méter hosszú bulistand, kifogyhatatlan készlettel és megannyi ajándékkal várja a szórakozni vágyókat. Zenében és Rock ’n’ rollban idén sem lesz hiány, ha pedig valakinek vodkázni támadna kedve, számos ízesítésű prémium termékkel állnak a fesztiválozók rendelkezésére a
Nicolaus Zone pultosai!

A Nicolaus nem csak egy márka, a Nicolaus életérzés!
A Nicolaus Vodka standja akkor is várja a fesztiválozókat, amikor a programok még nem kezdődtek el, vagy épp már befejeződtek: tehát egyfajta chill zónaként is üzemel majd, ahová bárki bármikor betérhet, leülhet egy babzsákba és beszélgethet a barátaival a napernyők alatt.

Meglepetések mindig várnak!
Ahogy tavaly is, úgy idén is összefuthatsz kedvenc előadóddal a Nicolausnál, mert valljuk be, a jéghideg koktélokat és a prémium italokat mindenki szereti ésez odavonzza a sztárokat is!

A tavalyi hangulat csak a kezdet volt, idén még nagyobb bulikra számíthatsz: