EFOTT CHALLENGE

Informations

EFOTT Challenge

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fesztiválozók figyelem!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az EFOTT SE Challenge egyre színesebb, immár hagyományos versenysorozata. Az idei házigazda a SE csapata, akik óriási lelkesedéssel készülnek az elkövetkezendő hónapban 3 nagyobb feladattal, valamint a fesztivál minden napjára 1-2 teljesítendő kihívással.

Ehhez nincs másra szükségetek, mint 4-5 cimbire, aki a társatok lesz ebben a csodálatos kalandban!

Az előzetes feladatok már júniusban indulnak, de a regisztrációt követően egyből becsatlakozhattok, ha később szállnátok be a játékba!
A fesztivál idején teljesítendő feladatok július 10-13 között kerülnek megrendezésre, minden nap 15:00-tól. Tali az SE kitelepülésnél minden nap 14:30kor!

Az eredményhirdetésre július 13-án késő délután kerül sor.

A 4-6 fős csapatok a következő email címen tudnak regisztrálni: challenge@efott.hu.

Jelentkezéskor a következő adatokat adjátok meg:

  • csapatnév
  • csapatkapitány neve, e-mail címe, telefonszáma, instagram azonosítója
  • csapattagok neve, e-mail címe, telefonszáma
  • Melyik egyetemről jöttetek?

Nevezés díja: 5000 Forint/csapat.

Az összeget az EFOTT jegyárusító rendszerén keresztül tudjátok befizetni. Amennyiben megkaptátok a visszaigazolást, hogy sikeres volt a regisztrációtok, fizethetitek is a nevezési díjat! Amíg nem kaptatok megerősítést ezzel kapcsolatban, ne utaljatok!

Amire a Challengen számíhattok:

Idén előzetes feladatokkal is készülünk Nektek! Ezeket hetente juttatjuk el számotokra e-mailben 06. 16-án, 06. 23-án és 07. 30-án. Az elküldés határideje az értesítő e-mailben fog szerepelni. A feladatmegoldásokat a challenge@efott.hu  e-mail címre várjuk majd!

A Challenge helyszíni feladatai 07.10-én (szerdán) 13:00-kor egy gyors regisztrációval indulnak, így csak olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik már aznap részt tudnak venni a fesztiválon! A regisztrációt követően az első feladattal 15:00-kor kezdetét veszi az egész heti kaland!

Amit a Challenge-el nyerhettek:

Welcome csomag: A regisztrációnál minden csapatot egy kis kedvességgel fogadunk, melyben minden információt megtaláltok majd a Challenge-ről és a támogatókról.

Értékes nyeremények várhatóak!

SE hallgatók figyelem! Az első 3 regisztráló SE-s csapat nevezési díj nélkül vehet részt a Challengen! Hajrá SE, kalandra fel! #ottali #250évesSE#efottchallenge

További információkért és részletekért írjatok bátran a challenge@efott.hu e-mail címre!

SHOP