HÁZIGAZDA: NKE

NKExEFOTT: a szabadság szolgálatában!

Ünnepeljünk együtt a legjobb hallgatói fesztiválon – ez a köz akarata!

 

Kik vagyunk mi?

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hazánk egyik legfiatalabb, mégis legígéretesebb felsőoktatási intézménye: amennyire sokszínű a képzési portfóliónk, olyannyira különlegesek a hallgatóink is. Egy egyetem, négy kar: vannak nálunk olyanok, akik a rendőri, katonai vagy katasztrófavédelmi hivatást választják, míg mások az államtudomány, a nemzetközi tanulmányok vagy a víztudomány iránt érdeklődnek. Ami összeköt minket, az a köz szolgálata: a cél, hogy másokon segíthessünk. Az NKE-re jellemző tenni akarást idén az EFOTT Fesztiválra is elhozzuk: ez alkalommal a szórakozásban fogunk segíteni Benneteket.

A szórakozás éber őrei

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lehet az idei EFOTT Fesztivál házigazdája. Biztosíthatunk minden fesztiválozót, hogy a rend mellett a szórakozás éber őrei is leszünk: életre szóló élményt szerzünk mindenkinek, és egy pillanatig sem hagyunk senkit sem unatkozni. Színes és izgalmas programokkal készülünk, hogy betekintést nyerhessetek az NKE világába és jobban megismerhessetek minket is. Nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek, úgyhogy az NKE-s szervezői pólót viselő fesztiválozókat csípjétek el bátran egy szóra vagy italra, ők örömmel fognak majd válaszolni az egyetemi léthez kapcsolódó kérdéseitekre. Különböző programokkal készülünk Nektek, hogy az NKE-s élet bemutatása mellett a képzéseinkről is tájékoztassunk minden érdeklődőt. Tartsatok velünk közéleti előadásainkra, ahol nemzetközileg is elismert oktatóink adnak át gyakorlati és naprakész tudást számotokra. Ha pedig próbára szeretnétek tenni fizikai állóképességetek, arra is lesz lehetőségetek. Vajon hogyan bírnátok a katonai vagy rendőri alapkiképzést? Az EFOTT-on ezt is megtudhatjátok! A fesztivál ideje alatt Ti is NKE-sek lehettek, hogyha pedig ezt követően sem akarjátok elengedni ezt az életérzést, az NKE csak Rátok vár!

Ez rólunk és nekünk szól!

Amikor bizonyossá vált, hogy idén oroszlánrészt vállalunk az EFOTT Fesztivál megszervezésében, izgatottan vártuk, hogy nekilássunk a közös munkának! Az NKE legutóbb akkor állt ilyen közel az EFOTT-hoz, amikor 15 évvel ezelőtt, 2005-ben Velencén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem jogelőd intézményünk szervezhette az akkori fesztivált. Azóta sok minden történt, többek között 2012-ben létrejött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a mögöttünk álló kilenc évben pedig példátlan fejlődésen ment keresztül intézményünk mind képzéseit, mind pedig megjelenését illetően. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy működésünk magas szinten, a hallgatói igények mentén valósuljon meg. Ahogy az egyetemi mindennapokban, úgy az EFOTT Fesztiválon is arra törekszünk majd, hogy a kedvetekben járjunk, és igazi fesztiválélményt tudjunk nyújtani Nektek. Főleg azért, mert erre nagyon régóta vártunk már. Higgyétek el, tudjuk, mire van szükségetek! Az EFOTT pontosan ezt jelenti:önfeledt fesztiválozás, szabadság és kikapcsolódás – ez rólunk és nekünk szól. Tegyük együtt teljessé! Hajrá EFOTT, hajrá NKE! #csakszabadon

Kellemes szórakozást, kikapcsolódást és korlátlan fesztiválélményt kívánunk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nevében!

További információért kövessetek minket az alábbi felületeken!

SHOP