EFOTT az Educatio Oktatási Szakkiállításon

Az idei évben rengeteg újdonsággal készül az EFOTT, az ország legnagyobb zenei fesztiválja! Az eddigi tapasztalatokra alapozva az idei fesztivált egy sokkal közönségközelibb, izgalmasabb, Hozzád közelebb álló bulinak tervezzük. Az újítás lényege, hogy ez a fesztivál tényleg a résztvevőkről fog szólni, hiszen “TIED A FESZTIVÁL!” Idén Titeket kérdezünk, hogy mi az, amit látni, hallani és átélni szeretnétek, hogy szerintetek mitől jó egy fesztivál. 

A júliusi bulit megelőzően is több aktivitással, meglepetéssel és akcióval készülünk. 2022. leges legelső VIP hetijegyét például a leghűségesebb bulizóink között sorsoltuk ki és egy gerillaakció során ajándékoztuk meg a szerencsés kiválasztottat, Lillát! Nézd meg a videót itt

Az EFOTT számára fontos a fenntarthatóság is. Az idei fesztivál szervezése során a környezetvédelem jelentős szerepet kap, amely a különböző egyetemi összefogásokban, illetve az Educatio szakkiállítás EFOTT standján megszervezett aktivitásokban is megjelenik majd. 

Mi várt Titeket az EDUCATIO kiállítás EFOTT standján?

A fergeteges hangulatot a Mash Machine interaktív zenegépe, egy VR Icaros, egy felnőtt játszótér és egy selfie-machine is garantálták. Workshopokban sem volt hiány! Újrahasznosított ékszereket, illetve natúr alapanyagú kozmetikumokat is lehetett készíteni.

Meglepetés! Nézd meg hogyan robbant be Manuel VÁRATLAN GERILLAKONCERTJÉVEL az Educatiora a Zombi című dallal! Te is ott voltál? Dobj egy kommentet, vagy taggeld be a spanod Facebookon vagy Instán, ha felismered magatokat! Ez a fesztivál a TIETEK!

Erről a buliról Te se maradj le!