APPVERSENY EREDMÉNY

APPVERSENY EREDMÉNY

Az Óbudai Egyetemre járó mérnökinformatikusokból álló #csapatnev team nyerte a T-Systems EFOTT appversenyt és a győzelemmel járó nettó 1 millió forintos jutalmat.
A csapat tagjai, Ivanics József, Léki Bence, Németh Barna, akik a T-Systems szakmai mentorálásával fejlesztik ki az EFOTT idei hivatalos appját.
A győztes csapat a pénzjutalom mellett EFOTT-fesztiválbérletet és szállást nyert 5 fő részére, valamint lehetőséget is, hogy a csapattagok gyakornokként bekerülhetnek a T-Systems fejlesztői csapatába és részt vehetnek a T-Systems nyári szellemi alkotótáborában, a T-Systems Ötletcampuson
A zsűri a további 3 olyan csapatot is díjazott, akik pályázata tartalmazott olyan öltelteket, melyek kiemelkednek a mezőnyből. Így különdíjban részesült:

  • az AppFOTT alapdizájn koncepcióért: Nyári Attila (Budapesti Corvinus Egyetem, gazdaságinformatika), Muck Ferenc (Budapesti Corvinus Egyetem, vezetés és szervezés Msc).
  • a CoderZ kreatív ötletért: Kontár Soma (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Információs Technológiai és Bionikai Kar, molekuláris bionikai mérnök szak), Makács Ákos (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Információs Technológiai és Bionikai Kar, molekuláris bionikai mérnök szak), Szoljár Richárd (Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Információs Technológiai és Bionikai Kar, info bionikus mérnök szak),
  • illetve az egyedül induló Mészáros Boglárka (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, vegyészmérnök) kreatív ötletért

Jutalmuk: EFOTT fesztiválbérlet, fesztiválkártya, emellett lehetőséget is kapnak, hogy dolgozzanak a T-Systems fejlesztői csapatában és részt vehessenek a T-Systems nyári szellemi alkotótáborában, a T-Systems Ötletcampuson.

A hat mobilappot nem csak a szakmai zsűri véleményezte, de a honlapunkon indított közönségszavazáson a fesztivál látogatói is voksolhattak a kedvencükre. Az online közönségszavazást Mészáros Boglárka (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, vegyészmérnök) nyerte meg.

Gratulálunk a nyerteseknek!

SHOP