PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM

Információk

PTE az EFOTT-on!

Idén nyáron ellátogatunk Velencére és megmutatjuk Nektek, milyen az igazi PTE-s életérzés!

Rólunk, röviden

Egyetemünk Pécs szíve-lelke. Kis városunkban minden az egyetemistákról (és a szórakozásról) szól. A Pécsi Tudományegyetem 10 karból áll, 10 különböző érdeklődésű közösség alkotja. Ám, ha közös eseményről van szó, nem számít, hogy ki, mit tanul, hiszen mind PTE-sek vagyunk. Ez a PTE-s életérzés, mind együtt vagyunk!

Házigazdák leszünk!

Házigazdának lenni kiemelt feladat, hiszen megmutathatjuk Nektek vendégszeretetünket és nem utolsó sorban magunkat. Azonban nagy felelősséggel is jár, mivel különösen oda kell figyelnünk, hogy minden részlet megfeleljen az elvárásaitoknak és életre szóló élményeket adjunk Nektek a pár nap során.

2017 más, mint a többi

Mikor az EFOTT szervezői felkérték Egyetemünket, hogy a 2017-es rendezvény házigazdái legyünk, azonnal elvállaltuk, hiszen 2017 egy különösen jelentős év intézményünk életében. Tudniillik a PTE Magyarország első egyeteme és 1367-ben, éppen 650 éve alapította meg városunkban I. Nagy Lajos király! Ennek kapcsán rendezvények, események, kampányok sorozata kerül megrendezésre 2017 folyamán nemcsak Pécsett, hanem az ország egyéb térségeiben is, amelyekre Titeket is várunk!

Az EFOTT szervezői által biztosított lehetőségen keresztül szeretnénk Nektek megmutatni, hogy milyen értékeink vannak a tartalmas képzésen, a felkészült oktatókon, nagyhírű professzorok kívül is. Mennyi egyedülálló program, szabadidős lehetőség, kulturális és sportélmény várja a nálunk tanulókat, dolgozókat.

Az EFOTT ideje alatt érdemes felkeresnetek a Pécsi Tudományegyetem standját, hiszen különböző programokkal színesítjük majd az EFOTT repertoárját, ezzel is izgalmasabbá téve az ott eltöltött pár napotokat.

Szeretnénk, ha a fesztiválon hozzánk érkezők megtapasztalhatnák a PTE-s életérzést és egy olyan maradandó, pozitív kép alakulna ki egyetemünkről, melynek kapcsán más rendezvényeinken is, de akár a PTE hallgatóinak soraiban is találkozhatnánk majd újra, már jó ismerősként.

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk a Pécsi Tudományegyetem nevében!

https://pte.hu/

http://jubileum.pte.hu/

Így bulizunk Mi: https://www.youtube.com/embed/gNSj2jyYVm8

 

SHOP