FAQ

Információk

FAQ

Meddig érvényesek a jegyek?

A hetijegyek 2017. július 11-én (kedd) 17.00-tól 2017. július 17. (hétfő) 10.00-ig érvényesek. Az adott napra szóló napijegy másnap 10.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet kapsz. Reggel 6 óra után árusítjuk az aznapra érvényes jegyeket.

 

Mikor kezdődik a fesztivál?

Az EFOTT 2017. július 11-én, kedden (hetijegyes kemping beköltöző nap) 17.00 órakor nyitja kapuit.

 

Mikor ér véget a fesztivál?

A fesztivál 2017. július 17-án (hétfő) 10.00-kor ér véget.

 

Hol tudok akciós diák hetijegyet vásárolni?

Akciós diák hetijegy csak és kizárólag az EFOTT Promoterektől vásárolható!

 

Tudok a helyszínen parkolni?

A fesztivál közelében parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Az itt parkoló járművekért, illetve az autókban felejtett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Lesz strandolási lehetőség?

Igen, lesz a fesztivál közvetlen közelében található Velencei tóban.

 

Lehetséges lakókocsival beköltözni a kempingbe?

A kempingbe kizárólag sátorral és érvényes kempingjeggyel lehet beköltözni, lakókocsival a fesztivál területén kívül tudtok parkolni.

 

Gyerekeknek kell jegyet venni?

14 éves kor alatt illetve mozgássérülteknek kísérővel ingyenes a belépés! (természetesen a kísérőnek jegyet kell váltania)

 

A helyszínen is lehet jegyet venni?

A helyszínen is lesz lehetőség jegyet vásárolni, a pénztárak nyitva tartása: non-stop!

 

Hogy lehet fotózni a helyszínen?

Magáncélra természetesen regisztráció nélkül lehet fényképezőgépet használni! A sajtó munkatársainak az akkreditáció kötelező, ellenkező esetben nem áll módunkban biztosítani a belépést. Csak a visszaigazolt sajtóakkreditáció érvényes!

 

Mit tegyek, ha elvesztettem valamit?

A fesztiválon talált tárgyakat majd az információs sátorban gyűjtjük, tehát ha találtál valamit, ott add le és az elveszett tárgyaidat is itt keresd. A talált tárgyakat a fesztivál után egy hétig őrizzük meg és az info@efott.hu címen érdeklődhetsz majd utánuk.

 

Vihetek be vízipipát?

Vizipipa behozatala előzetes engedélyhez kötött! Engedélyt az info@efott.hu e-mail címen kérhetsz legkésőbb 2017. július 7. 23:59-ig.

 

SHOP