EFOTT CHALLENGE

Információk

EFOTT Challenge

ELTE-EFOTT Challenge

Fesztiválozók figyelem!

A korábbi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az EFOTT Challenge egyre színesebb, immár hagyományteremtő versenysorozata. Az idei házigazda az ELTE csapata, akik óriási lelkesedéssel készülnek az elkövetkezendő néhány hónapban 3 nagyobb feladattal, valamint a fesztivál minden napjára 1-2 teljesítendő kihívással.

Ehhez nincs másra szükségetek, mint 4-5 pajtira, aki a társatok lesz ebben a csodálatos kalandban!

Az előzetes feladatok június 18-án indulnak, de a regisztrációt követően egyből becsatlakozhattok, ha később szállnátok be a játékba!

A fesztivál idején teljesítendő feladatok július 12-15 között kerülnek megrendezésre, minden nap 14:00-tól. Tali az ELTE sátornál minden nap 13:30kor!

Az eredményhirdetésre július 15-én késő délután kerül sor.

Jelentkezés

4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk az alábbi e-mail címen: challenge@efott.hu

Jelentkezéskor a következő adatokat adjátok meg:

– csapatnév
– csapatkapitány neve, e-mail címe, telefonszáma, instagram azonosítója
– csapattagok neve, e-mail címe, telefonszáma
– Melyik egyetemről jöttetek?

Nevezés díja: 5000 Forint/csapat.
Az összeget az EFOTT jegyárusító rendszerén keresztül tudjátok befizetni. Amennyiben megkaptátok a visszaigazolást, hogy sikeres volt a regisztrációtok, fizethetitek is a nevezési díjat! Amíg nem kaptatok megerősítést ezzel kapcsolatban, ne utaljatok!

Jelentkezési határidő: 2018.06.17.

 

Amire a Challengen számíhattok:

Idén előzetes feladatokkal is készülünk Nektek! Ezeket hetente juttatjuk el számotokra e-mailben 06. 18-án, 06. 25-én és 07. 02-án. Az elküldés határideje az értesítő e-mailben fog szerepelni. A feladatmegoldásokat a challenge@efott.hu e-mail címre várjuk majd!

A Challange helyszíni feladatai 07.12-én (csütörtökön) 12:00-kor egy gyors regisztrációval indulnak, így csak olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik már aznap részt tudnak venni a fesztiválon! A regisztrációt követően az első feladattal 14:00-kor kezdetét veszi az egész heti kaland!

 

Amit a Challenge-el nyerhettek:

Welcome csomag: A regisztrációnál minden csapatot egy kis kedvességgel fogadunk, melyben minden információt megtaláltok majd a Challange-ről és a támogatókról.  Kaptok pólót és hűsítőket a verseny alatt.

ELTE-sek figyelem! Az első 5 regisztráló ELTE-s csapat nevezési díj nélkül vehet részt a Challengen! Hajrá ELTE, kalandra fel! #ottali

 

További információkért és részletekért írjatok bátran a challenge@efott.hu e-mail címre!

SHOP