Info

Információk

Utazás

AUTÓ Távolság Budapesttől: 46km Utazási idő: kb.31 perc Budapest felől az M7-es autópályára kell felhajtani, tovább haladni egészen a 42. számú kijáratig (Velence/Kápolnásnyék), majd az autópályáról letérve az Ország út – Fő utca – Enyedi utca érintésével tudja elérni a fesztivál pontos helyszínét. GPS KOORDINÁTA: 47°14’13″N 18°37’59″E VONAT ‘Velence’ állomáson kell leszállni. Részletes menetrendek: MÁV… Bővebben »

Civil tér jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén felállított Civil Térre jelentkezni, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a civil@hook.hu email címen.

EFOTT TAXI

Az EFOTT hivatalos taxi partnerének honlapja az aktuális díjszabással az alábbi linken elérhető: http://etalontaxi.com/efott-taxi.php

Vendéglátói jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén vendéglátói partnerként kitelepülni, a megadott linken sikeres regisztráció tudod rögzíteni jelentkezésed.

Diákkedvezmény – EFOTT 2017

Fesztiválozz diák áron az EFOTT 2017-en! A diák hetijegy, másnéven promóter jegy, az EFOTT kedvezményes hetijegye. Diák bérletet érvényes magyar középiskolai- és felsőoktatási diákigazolvánnyal lehet megvásárolni, kizárólag az EFOTT hivatalos promótereitől. A diák hetijegy kedvezményes ára 2017. március 15. és június 30. között: 19.990 Ft.  Diákhetijegy vásárlására 2017. június 30-ig van lehetőség. Keresd meg a hozzád legközelebbi promóterünket:… Bővebben »

PTE az EFOTT-on!

Idén nyáron ellátogatunk Velencére és megmutatjuk Nektek, milyen az igazi PTE-s életérzés! Rólunk, röviden Egyetemünk Pécs szíve-lelke. Kis városunkban minden az egyetemistákról (és a szórakozásról) szól. A Pécsi Tudományegyetem 10 karból áll, 10 különböző érdeklődésű közösség alkotja. Ám, ha közös eseményről van szó, nem számít, hogy ki, mit tanul, hiszen mind PTE-sek vagyunk. Ez a… Bővebben »

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2017 Ma az EFOTT 103 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

  EFOTT HÁZIREND Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Dózsa György út 150., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.   NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az EFOTT 2017. július 11-én,… Bővebben »

JEGYINFÓK

JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE Az EFOTT 2017. július 11-én, kedden (-1.nap) 17.00 órakor nyitja kapuit csak a hetijegyes fesztiválozók részére, akik rendelkeznek kiegészítő kempingjeggyel. Mindenki másnak, azaz nem hetijegyes kempingezők számára az EFOTT 2017. július 12-én, szerdán (0.nap) 10.00 órakor nyitja kapuit. A fesztivál vendégeinek 2017. július 17-én (Hétfő) 10.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt, hiszen a… Bővebben »

SHOP