Info

Információk

EFOTT Challenge

PTE – EFOTT Challenge   Szedd össze a pajtásaidat, versenyezzetek az  első PTE – EFOTT Challenge-n és vigyetek haza fejenként egy jövő évi EFOTT bérletet, Dorko cuccokat vagy backstage passokat! Mi is ez az egész? Az idei házigazda Pécsi Tudományegyetemmel közösen összeraktunk nektek egy versenyt ahol 4-6 fős csapatokban 3 kategóriában kell megmérkőznötök! A feladatok… Bővebben »

Tekerj az EFOTT-ra!

Idén is meghirdetjük az egyik legsportosabb fesztiválprogramot, a Tekerj az EFOTT-ra! kampányt. Célunk a sportos, egészségtudatos életmód népszerűsítése, ezért bízunk abban, hogy minél több fesztiválozó érkezik kerékpárral a rendezvényre. Természetesen annak is lehetősége van részt venni a programon, aki előzetesen nem váltott hetijegyet, hiszen az 1367 Ft-os Tekerj az EFOTT-ra! karszalagot megváltók jogosultak a Fesztivál… Bővebben »

SAJTÓAKKREDITÁCIÓ

Kedves Érdeklődő! A regisztráció menetével és részletes információkkal kapcsolatban kérünk, érdeklődj az efott@schiscom.hu címen. Részvételi szándékodat, kérünk legkésőbb július 6. (csütörtök), 23.00 óráig jelezd.

EFOTT BUSZ

Az EFOTT busz a fesztivál ideje alatt (2017. július 11-17.) menetrendszerint közlekedik a fesztivál főbejárata és a Velencei vasútállomás között, köztes megállói nincsenek. A menetrendeket a két állomás mindegyikén megtaláljátok. Az EFOTT buszra menetjegy váltása kötelező, amely 300Ft/fő/út és készpénzben fizetendő. A jegyek megvásárolhatók a Velencei vasútállomásnál található buszmegállóban, illetve a fesztivál főbejáratánál található MÁV-START… Bővebben »

Utazás

AUTÓ Távolság Budapesttől: 46km Utazási idő: kb.31 perc Budapest felől az M7-es autópályára kell felhajtani, tovább haladni egészen a 42. számú kijáratig (Velence/Kápolnásnyék), majd az autópályáról letérve az Ország út – Fő utca – Enyedi utca érintésével tudja elérni a fesztivál pontos helyszínét. GPS KOORDINÁTA: 47°14’13″N 18°37’59″E VONAT ‘Velence’ állomáson kell leszállni. Részletes menetrendek: MÁV… Bővebben »

Civil tér jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén felállított Civil Térre jelentkezni, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a civil@hook.hu email címen.

EFOTT TAXI

Az EFOTT hivatalos taxi partnerének honlapja az aktuális díjszabással az alábbi linken elérhető: http://etalontaxi.com/efott-taxi.php

Diákkedvezmény – EFOTT 2017

Fesztiválozz diák áron az EFOTT 2017-en! A diák hetijegy, másnéven promóter jegy, az EFOTT kedvezményes hetijegye. Diák bérletet érvényes magyar középiskolai- és felsőoktatási diákigazolvánnyal (ide értendők a csereprogrammal Magyarországon tanuló diákok is) lehet megvásárolni. A diák hetijegy kedvezményes ára 2017. március 15. és június 30. között: 19.990 Ft.  Diákhetijegy vásárlására 2017. június 30-ig van lehetőség. Diákjegyek  elérhetőek a… Bővebben »

PTE az EFOTT-on!

Idén nyáron ellátogatunk Velencére és megmutatjuk Nektek, milyen az igazi PTE-s életérzés! Rólunk, röviden Egyetemünk Pécs szíve-lelke. Kis városunkban minden az egyetemistákról (és a szórakozásról) szól. A Pécsi Tudományegyetem 10 karból áll, 10 különböző érdeklődésű közösség alkotja. Ám, ha közös eseményről van szó, nem számít, hogy ki, mit tanul, hiszen mind PTE-sek vagyunk. Ez a… Bővebben »

SHOP