Info

Információk

Talált tárgyak

A talált tárgyak listáját le tudjátok tölteni a következő linken: Talált tárgyak Ha megtaláltad, amit keresel, írj az info@efott.hu címre!

Tűzvédelmi Információk

A Fesztivál területén a tűzvédelmi előírások megismerése és betartása kötelező ! A területen égő cigaretta csikket eldobni tilos! Tüzet rakni és egyéb nyílt lánggal járó tűzveszélyes tevékenységet folytatni tilos! Tilos a fesztivál területére vízmelegítőt ,villany és gáz rezsót behozni és üzemeltetni. Pirotechnikai eszközt, terméket a Fesztivál területére bejuttatni, valamint azokat működtetni szigorúan tilos! Aki tűzet… Bővebben »

MOBIL APP

Ne maradj le semmiről, töltsd le az ingyenes EFOTT APP-ot! Próbáld ki az EFOTT Chatbotot!  

Civil Tér

EFOTT Civil tér – 2017 Az EFOTT évről-évre arra törekszik, hogy az éjszakai szórakoztató, zenei és egyéb programok mellett a nappali események is egyre vonzóbbak legyenek a fiatalok számára. 2013 óta Civil Tér névre hallgat az EFOTT egyik legmeghatározóbb nappali eseménysorozata. Az elmúlt években az volt a célkitűzésünk, hogy a fesztivál programjába minél több civil… Bővebben »

Utazás

AUTÓ Távolság Budapesttől: 46km Utazási idő: kb.31 perc Budapest felől az M7-es autópályára kell felhajtani, tovább haladni egészen a 42. számú kijáratig (Velence/Kápolnásnyék), majd az autópályáról letérve az Ország út – Fő utca – Enyedi utca érintésével tudja elérni a fesztivál pontos helyszínét. GPS KOORDINÁTA: 47°14’13″N 18°37’59″E VONAT ‘Velence’ állomáson kell leszállni. Részletes menetrendek: MÁV… Bővebben »

Civil tér jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén felállított Civil Térre jelentkezni, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a civil@hook.hu email címen.

PTE az EFOTT-on!

Idén nyáron ellátogatunk Velencére és megmutatjuk Nektek, milyen az igazi PTE-s életérzés! Rólunk, röviden Egyetemünk Pécs szíve-lelke. Kis városunkban minden az egyetemistákról (és a szórakozásról) szól. A Pécsi Tudományegyetem 10 karból áll, 10 különböző érdeklődésű közösség alkotja. Ám, ha közös eseményről van szó, nem számít, hogy ki, mit tanul, hiszen mind PTE-sek vagyunk. Ez a… Bővebben »

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2017 Ma az EFOTT 103 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

  EFOTT HÁZIREND Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1134 Budapest, Dózsa György út 150., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.   NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az EFOTT 2017. július 11-én,… Bővebben »

SHOP