Info

Információk

Utazás

AUTÓ Távolság Budapesttől: 46km Utazási idő: kb.31 perc VONAT Látogass el a MÁV-START weboldalára, ahol megnézheted, mely vonatokkal jutsz el a legjobb időpontokban a fesztiválra, és a fesztivál után haza. TELEKOCSI Keress útitársat és spórolj az útiköltségen! Kiemelt partnerünk:  

Civil tér jelentkezés

Amennyiben szeretnél a fesztivál területén felállított Civil Térre jelentkezni, a megadott linken sikeres regisztráció után tudod rögzíteni a jelentkezésed. Kérdések esetén keress minket a civil@hook.hu email címen. A regisztrációs link: http://www.civilter.hookkft.hu A pályázati felhívást itt találod: EFOTT_Civil_tér_Pályázati kiírás Regisztrációs határidő: 2019. május 10. (péntek) 12:00  

EFOTT

EFOTT FESZTIVÁL 2019 Ma az EFOTT 110 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte… Bővebben »

HÁZIREND & ÁSZF

EFOTT HÁZIREND   Jelen Házirend az EFOTT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lh. 1. em. 8., cégjegyzékszám: 01-09-901812) (továbbiakban: Szervező) által szervezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) elnevezésű zenei fesztivál (továbbiakban: Rendezvény) területére történő belépési és magatartási szabályokat tartalmazza.   NYITÁS – ZÁRÁS FONTOS: Az… Bővebben »

JEGYINFÓK

JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE Az EFOTT 2019. július 9-én, kedden (-1.nap) 17.00 órakor nyitja kapuit a 6 napos bérlettel rendelkező fesztiválozók részére (nem csak kempingezőknek). Mindenki másnak, azaz nem 6 napos bérlettel rendelkező fesztiválozók számára az EFOTT 2018. július 10-én, szerdán (0.nap) 10.00 órakor nyitja kapuit. A fesztivál vendégeinek 2019. július 15-én (Hétfő) 10.00 óráig kell elhagyniuk… Bővebben »

SHOP