6-DAY-PASS

3-DAY-PASS

DAILY TICKET

Fesztivál és nyaralás a Velencei-tó partján

Fesztivál és nyaralás a Velencei-tó partján péntektől vasárnapig

1 nap fesztivál és nyaralás a Velencei-tó partján

35.000 HUF

27.000 HUF

11.000 HUF

Events

John Newman (GB)
Jessie J (GB)
Gyerekprogramok
JESSIE J
JOHN NEWMAN
VOLBEAT
DUB FX
LOST FREQUENCIES
DADA LLIFE
SUB FOCUS
PUNNANY MASSIF
Rúzsa Magdi
WELLHELLO
TANKCSAPDA
BRAINS

News

Jössz? Akkor hozd magaddal a kiszemelted és elintézünk neked egy emlékezetes randit!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Az Új Nemzedék sátrában minden lehetőség adott lesz ehhez. Ha szingli vagy és ismerkednél játssz a jeles játékunkkal és találd meg a… Read more »

A PUSKÁS-FIVÉREK AZONNAL LECSAPTAK A SÖRJÓGÁRA

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Nyár, fesztiválszezon, sör…és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezet be a mindennapokba, és amit a… Read more »

IDÉN MÉG SPORTOSABB LESZ EFOTT!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. A fesztiválra Budapestről és Székesfehérvárról is indítanak közös tekerést Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon… Read more »

20 hektáron, több mint 100 fellépővel, 200 programlehetőséggel 125 ezer embert vár az idei EFOTT

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig… Read more »

Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on A szervezők közzétették a legnagyobb színpadok ütemtervét Az ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra,… Read more »

SHOP