JOIN THE OFFICIAL EVENT

Events

Follow The Flow
Majka
Tankcsapda 30
TANKCSAPDA

News

Jössz? Akkor hozd magaddal a kiszemelted és elintézünk neked egy emlékezetes randit!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Az Új Nemzedék sátrában minden lehetőség adott lesz ehhez. Ha szingli vagy és ismerkednél játssz a jeles játékunkkal és találd meg a… Read more »

A PUSKÁS-FIVÉREK AZONNAL LECSAPTAK A SÖRJÓGÁRA

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Nyár, fesztiválszezon, sör…és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezet be a mindennapokba, és amit a… Read more »

IDÉN MÉG SPORTOSABB LESZ EFOTT!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. A fesztiválra Budapestről és Székesfehérvárról is indítanak közös tekerést Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon… Read more »

20 hektáron, több mint 100 fellépővel, 200 programlehetőséggel 125 ezer embert vár az idei EFOTT

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig… Read more »

Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on A szervezők közzétették a legnagyobb színpadok ütemtervét Az ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra,… Read more »

SHOP